Promo: kniha ako darček!

Promo: kniha ako darček!

Leto a dovolenky sú za nami a väčšina z nás sa opäť oprela do práce. Práve preto sme pre vás v Septembri pripravili menšie promo v spolupráci s koučom Mirom Mackulínom.

Miro je autorom knihy Mentalita Víťazov, v ktorej sa zaoberá dôležitosťou mentálneho rozpoloženia športovcov. Je presvedčený o tom, že umenie vyhrávať je priamo spojené so stavom mysle, ktoré je častokrát v rozpore s našimi cieľmi. Doslova sa dá povedať, že nám vlastné vedomie stojí v ceste k úspechu.

Miro je vyhľadávaným odborníkom, ktorý pomáha športovcom, trénerom či manažérom odkrývať ich vnútorný potenciál, zlepšovať svoj výkon a hlavne spoznávať samých seba.

Spolupracoval s futbalovými reprezentáciami a s vrcholovými športovcami ako sú napríklad futbalisti Robo Boženík a Jaroslav Kentoš alebo boxer Tomi Kid Kovács.


“Knihu 'Mentalita víťaza, je v každom z nás' som písal ako inšpiráciu pre všetkých, ktorí sa chcú posúvať ďalej, napĺňať svoj potenciál alebo zlepšovať svoj výkon pričom je jedno, či ide o vrcholového športovca, hudobníka, maliara alebo manažéra.

V tom čase som natrafil na pražiareň Káva Víťazov a moja prvá myšlienka bola, spojme sa pre dobrú vec. A tak sme sa stretli. Od prvej chvíle sme rezonovali na rovnakej hodnotovej frekvencii a som rád, že som spoznal nových ľudí, ktorých práca baví a napĺňa.

V tejto dobe je dôležité aby sme sa spájali, inšpirovali a pomáhali si navzájom. Spojenie dobrá kniha a skvelá káva je odjakživa predurčené k úspechu a víťazstvám” Miroslav Mackulín



Sme radi, že máme možnosť s Mirom spolupracovať a posunúť tak jeho knihu aj našim zákazníkom prostredníctvom promo akcie. Každého zákazníka, ktorý si objedná na našom e-shope kávu nad 2 kg jednorázovo odmeníme knihou Mentalita Víťaza. Akcia platí do 20.10.2020.